Цінуймо Жертву і Подвиг Героїв…

Як поводитись, коли ви бачите скорботний кортеж з Героєм на щиті?
У багатьох випадках, коли ми супроводжуємо на цвинтар полеглого Героя, бачимо сумну картину: подорожні не виходять з машин, незадоволено «цмокають» через очікування, неохоче схиляють голови…
Тому сьогодні хочу детально розглянути цю ситуацію👇🏻
Коли громада отримує звістку про загибель Героя – кожен має задуматись, що він віддав своє життя за свободу України і кожного з нас загалом. Тому ми маємо вдячно сприймати цю велику жертву.
Якщо ви маєте можливість – варто прийти на площу, де громада зустрічає скорботний кортеж із Героєм на щиті та взяти участь у молебні за його спокій. Також слід прийти на панахиду та похорон, щоб провести Захисника його останнім шляхом.
❗️Якщо ви перебуваєте на тротуарі вулиці і бачите процесію, котра проходить повз, – вшануйте Героя, ставши навколішки або хоч би стоячи схиліть голову та помоліться за нього.
❗️Якщо похорон Захисника застав вас у транспорті – вийдіть із автомобіля і зробіть те ж саме, що й пішоходи. Ні в якому разі не варто залишатися в автомобілі. Це вияв зневаги до подвигу Загиблого, його сім’ї, присутніх та військових, які супроводжують кортеж.
Пам’ятайте: «Ніхто більшої любови не має над ту, як хто свою душу поклав би за друзів своїх.» (Iвана 15:13). Отже, Герої, котрих ми бачимо на щиті, заплатили найціннішим – своїм життям, щоб в України було майбутнє.
Цінуймо їхній незабутній подвиг!

peredplata