Представник Латвії на Євробаченні-2024 прихистив тварину з Харкова

Представник Латвії на пісенному конкурсі “Євробачення-2024” – співак Dons – став одним з учасників, хто публічно підтримав Україну. Виконавець прихистив собаку з Харкова. Артист поділився, як назвав домашнього улюбленця.

Під час церемонії відкриття шоу “Євробачення-2024” Dons розповів, що дав притулок українському песику. Поки співак перебуває у Швеції на конкурсі, собака живе з його мамою. Артист поділився, що назвав домашнього улюбленця Ромі. Dons додав, що його мама щодня гуляє з чотирилапим другом та піклується про нього. Сам співак щасливий, що у нього з’явився Ромі. 

Dons / Скріншот Instagram

“Я дуже щасливий, що моя мама зараз зайнята. Вона гуляє із собакою щодня. Ромі живе з моєю мамою. Він прекрасний, і ми щасливі, що він із нами”, – зазначив Dons.

До слова, у фіналі “Євробачення-2024” 11 травня виступлять 25 країн-учасниць, з 26 запланованих, оскільки представника Нідерландів дискваліфікували. Dons представить Латвію одинадцятим.

Українки Alyona Alyona і Jerry Heil виступлять під номером 2. УНІАН вестиме текстову онлайн-трансляцію конкурсу, аби ви першими дізналися, хто переміг.

peredplata