12 травня – День Матері

12 травня – особливий для всіх нас день. Сьогодні, як і решта світу, українці віддають шану найдорожчій людині у нашому житті. Ми любимо та вдячні нашим мамам за їхню важку працю, доброту та надзвичайну мужність у цей складний для нашої країни час. Мами надихають нас і дають сили боротися заради майбутнього наших дітей.
 
Привітання з Днем матері начальника Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка:

“Дорогі матері!

Від імені Чернівецької обласної військової адміністрації та від себе особисто щиро вітаю вас з великим святом для кожного українця — Днем матері!

Це дійсно особливий і надзвичайно важливий для нас день. Пишу ці слова і розумію, що однієї публікації не вистачить, аби написати все, що хочеться сказати нашим матерям.

Мама — це перше слово, яке вимовляє дитина. Це символ любові, ніжності та самовідданості. А материнська любов — це невичерпне джерело сили, натхнення та підтримки, яке супроводжує нас протягом усього життя.

Дорогі наші матусі, ви — творці і берегині нашого життя, мудрі наставниці, справжні і вірні друзі. Ви даруєте нам життя, оточуєте турботою та теплом, навчаєте доброти й милосердя. Ваша безкорислива праця, терпіння та самопожертва – це приклад для кожного з нас.

Сьогодні, в умовах війни, роль матері набуває особливого значення. Ви — ті, хто дає сили нашим захисникам боронити рідну землю; хто вселяє віру в перемогу та підтримує в найскладніші моменти. Ви — опора не лише своїх родин, але й для всієї України.

Низький уклін усім нашим матерям! І тим, зокрема, чиї сини і доньки мужньо захищають нашу державу на фронті чи віддали своє життя за Україну. Дякую вам за виховання справжніх патріотів України! Ми завжди пам’ятатимемо про подвиг ваших синів і дочок! І, звісно, всі разом — максимально підтримуватимемо тих, хто продовжує боротьбу, усіма необхідними засобами.

В цей святковий день бажаю вам, любі наші матері, міцного здоров’я, мирного неба над головою, родинного затишку та добробуту. Нехай ваші діти завжди радують вас своїми успіхами та досягненнями, дарують тепло і ніжність. Нехай кожен день буде наповнений любов’ю, розумінням та вдячністю від ваших рідних і близьких.

Зі святом вас, наші рідненькі!
Нехай Господь береже вас, ваші родини і нашу Україну!

💙💛Разом переможемо!”

peredplata