Хлопчик з Чернівців Максим Ремарчук підкорив сцену Rammstein з українським прапором

Український хлопчик з Чернівців Максим Ремарчук підкорив сцену Rammstein з українським прапором

Oleg Serafyn

 

11-річний Максим Римарчук з Чернівців став справжньою сенсацією на концерті всесвітньо відомого гурту Rammstein, який відбувся 30 травня в Greece, Athens, Olympic Stadium. Під час виступу він опинився на сцені з українським прапором, привертаючи увагу сотні тисяч глядачів.

Максим готувався до цього концерту протягом цілого року. Він давно мріяв потрапити на їх виступ, вивчив весь трек-лист, знав кожну пісню і був у курсі всіх особливостей шоу. Максим навіть знав про човники, які гурт використовує для переміщення між сценами, і планував туди залізти.

“Я боялася і відмовляла його, але він таки наполіг, що має бути там,” – розповідає мама Максима. “Стадіон був заповнений людьми, коли почала звучати пісня, і всі учасники гурту перейшли з основної сцени до меншої, звідки з’являлися човники. Багато людей сідало на плечі один одному, але в перший же човен вдалося закинути Макса.”

Хоча у Максима був лише прапор Rammstein, він вийшов з човна з українським прапором, який там знайшов. На відео видно, як Тіль Ліндеманн, фронтмен гурту, допомагає Максиму вийти на сцену, а за ним з човна виходить клавішник гурту з українським прапором.

Максим знає всі пісні гурту на німецькій мові і переклади до них, хоча в школі вивчає англійську. Його захоплення і відданість гурту зробили його справжнім фанатом.

Ця подія стала яскравим прикладом того, як мрії можуть здійснюватися, якщо вірити і наполегливо до них прагнути.

peredplata