У Чернівцях сьогодні – фестиваль танцю

Сьогодні, 22 травня, у Чернівцях відбудеться фестиваль танцю – соціальний проект талановитої молоді «Community Fest».
О 17-й годині на Театральній площі міста свою майстерність демонструватимуть колективи в різних танцювальних напрямках: Hip-Hop, House, Dancehall, Breaking.

Головна мета танцювального фестивалю – об\’єднання зусиль любителів танців, танцюристів та тренерів задля розвитку та пропаганди різних видів сучасних танцювальних напрямків та стилів танців та виявлення обдарованих особистостей. Цей конкурс є благодійним громадським заходом, спрямований на залучення молоді до здорового способу життя та вирішення актуальних проблем.

Попередній сценарій фестивалю
О 17:00 початок відбіркових етапів в усіх категоріях, та визначення фіналістів, які будуть змагатись за першість.
Система проведення відбіркових етапів:
В категоріях \”діти\” змагаються учасники віком до 12 років;
В категоріях \”початківці\” змагаються учасники, які займаються не більше одного року;
В категорія \”профі \” змагаються вже досвідченні танцівники, тренера, хореографи;
В категорії \”Crew (команди) \” змагаються танцювальні колективи, кількість учасників в однів команд і не може перевищувати 12 осіб, та не може становити менше 5 осіб.

Показовий виступ \”Бітбокс\” – це категорія, в якій людина створює та імітує ритмічні рисунки (біти ) та мелодій за допомогою артикуляцій органами рота. Переможця визначає суддя.
По завершенню усіх етапів відбіркових змагань, о 19:30відбудуться показові виступи усіх суддів фестивалю. По закінченню виступів суддів оголошується фінал змагань. Відбувається визначення переможців в кожній номінації та урочисте нагородження .
Закінчення заходу заплановано на 20:00.
На протязі усього заходу буде проводитись благодійний збір коштів (встановлення скриньок від благодійної організації « Майбу тнє України») для дітей- сиріт небесної сотні, в рамках проекту \”Тижня доброти\”

peredplata