Афонські старці напророчили перемогу України у війні з Росією

Афонські старці напророчили перемогу України у війні з РосієюНа Афоні сказали, що Україну чекають важкі часи, та негаразди вдасться подолати. Росія ж зникне як «імперія», втративши більшу частину своїх земель.

Падінню режиму колишнього президента України Віктора Януковича передувала величезна кількість знаків, які перетворювали главу держави ледь не в параноїка і змушували шукати правди у афонських старців. Вони і розповіли про те, що чекає Україну.

Афонські старці передбачили, що Віктора Федоровича у 2014 році чекає відхід не лише від справ політичних, а і від земних. Говорили і про те, як будуть розвиватися події в Україні, та інформація про це довго замовчувалася. Однак були і інші знаки, що свідчили про наближення війни.

Коли після молитви за Україну Папа Римський Франциск випустив зі свого вікна білих голубів, птахи, замість того, щоб вирватися на свободу, ледь не впали на землю. На них напали чайка і ворон.

Пророцтво афонських старців стало відомо не так давно. А вони сказали, що Україну чекають важкі часи, але тривати вони будуть недовго. Після лихоліть вдасться створити могутню державу, порівняну з Київською Руссю. «Дух святої Русі знаходиться в Києві, і його пробудили люди», – сказали вони.

Стосовно Росії прогноз був коротким: Московію чекає ізоляція і повний крах. Правитель Російської Федерації спочатку підніметься на троні, та через два роки піде з ганьбою. До того держава втратить частину земель на півдні і сході, а російські провінції стануть незалежними державами.

Джерело

peredplata