У Чернівцях обирали \”Міс- Дюймовочку-2012\”

У Чернівцях обирали "Міс- Дюймовочку-2012"У дитячому садочку «Центр розвитку дитини» №41 маленькі красуні змагалися за звання “Міс Дюймовочка – 2012”.

У конкурсі традиційно було декілька традиційно етапів: «Візитка», «Розумниця», «Господарочка», «Творчий номер» та невід’ємне дефіле у святкових сукнях. Маленькі конкурсантки продемонстрували вміння триматись на сцені, артистичність та інтелектуальний рівень. Гарним доповненням до свята були різноманітні музичні номери та хореографічні композиції. До боротьби за першість активно долучилися і мами учасниць, вони разом з доньками вирішували творчі завдання, в яких довелося виявити неабияку креативність.

Кожна маленька красуня зачарувала журі своїми здібностями. За підсумками конкурсу титул «Міс Дюймовочка – 2012» отримала Софія Ончул. Не залишилися без уваги і інші учасниці – Міс «Артистичність» присвоєно Діані Білак, Міс «Глядацькі симпатії» завоювала Наталка Антонюк, за інтелектуальні здібності звання Міс «Розумниця» отримала Поліна Онуфрійчук, найвправнішою у вирішенні домашніх справ стала Міс «Господарочка» Дарина Старчук, ну а Міс «Талановитість» визнано Кіру Боднарюк.

Участь у такому заході дав дітям можливість продемонструвати різносторонній розвиток, зробив їх більш упевненими та комунікабельними.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

peredplata