Буковинка Марічка Яремчук представить Україну на «Новій хвилі»

Буковинка Марічка Яремчук представить Україну на «Новій хвилі»20 та 21 квітня у Москві відбувся фінальний відбір на конкурс «Нова хвиля-2012». Від України до Юрмали поїде чернівчанка, донька Народного артиста України Назарія Яремчука, а також фіналістка проекту «Голос країни» Марічка.

Загалом із чотирьох учасників, відібраних 16 квітня в Україні (Марія Яремчук, Олександр Онофрійчук, Галина Безрук, Нілуфар), до фіналу пройшли лише двоє – Нілуфар Расулмухамедова (також учасниця «Голосу країни») та Марія Яремчук.

У результаті на міжнародному конкурсі молодих виконавців популярної музики «Нова хвиля-2012», який відбудеться 24-29 липня в Юрмалі, Нілуфар представить Росію, а Марія – Україну.

– Я дуже хвилювалася перед півфіналом у Москві, – зізнається Марічка у одній із соціальних мереж. – Адже я виступала перед дуже солідною публікою – Ігорем Крутим, Олександром Ревзіним, Олександром Румянцевим… У мене досі мурашки по тілу! Перемога у півфіналі – не інакше як подарунок долі. Зараз увесь свій час витрачатиму на підготовку до фіналу. Підготую яскравий репертуар, який відповідатиме настрою залу і моєму станові душі!

Марія Яремчук народилася другого березня 1993 року. Закінчила гімназію №4 у Чернівцях. Співати почала з шести років. До Києва переїхала три роки тому. Навчається на третьому курсі Академії естрадного та циркового мистецтва.

Джерело

peredplata