Фестиваль української музики «Твоя Країна fest» пройде біля кордону з Румунією та Молдовою

22 вересня 2018 року у Новоселиці (Чернівецька область) за підтримки Міністерства інформаційної політики України пройде фестиваль української музики «Твоя Країна fest». Початок – о 18:00 на центральному стадіоні.

Для мешканців та гостей міста, розташованого неподалік від кордону з Румунією і Молдовою, виступатимуть гурти «Мандри» та «Антитіла», Марія Бурмака, Іванка Червінська та Gypsy Lyre.

«Кожен концерт у рамках туру «Твоя Країна fest» – це справжнє свято музики для мешканців містечок, які не часто мають змогу послухати наживо сучасних українських виконавців. Запрошуємо усіх до Новоселиці!», – говорить лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко (Фома).

Концерт стане вже шостим у рамках фестивалю «Твоя Країна fest», попередні п’ять пройшли у Ізмаїлі, Генічеську, Маріуполі, Конотопі та Мукачеві.

«Мабуть ніхто у Новоселиці не очікував, що до них приїде такий фестиваль з такими артистами. Впевнена, що, як і в попередніх містах, відбудеться яскраве і незабутнє шоу», – зазначила радник Міністра інформаційної політики України  з питань міжнародної комунікації Марина Соботюк.

Нагадаємо, 15 вересня фестиваль української музики «Твоя Країна fest» пройшов у Мукачеві(Закарпатська область), біля кордону з Угорщиною, 8 вересня – у Конотопі (Сумська область), неподалік від кордону з Росією, 24 серпня – у прифронтовому Маріуполі (Донецька область). 18 серпня фестиваль відбувся у Генічеську (Херсонська область), неподалік від адмінмежі з окупованим Кримом, 11 серпня – у Ізмаїлі (Одеська область), на кордоні з Румунією.

29 вересня заключний концерт фестивалю пройде у Сарнах (Рівненська область, кордон з Білоруссю).

Основна мета «Твоя Країна fest» – донести сучасну українську музику у найвіддаленіші куточки України, які артисти нечасто включають у свої гастрольні графіки.

peredplata