Лев Лещенко заразився коронавірусом, він у реанімації.

 

Близькі продовжують заперечувати наявність коронавірусу

Автор Романова Марі —   в Закордонна правда/Новини

 

 

Російський співак Лев Лещенко, якого напередодні разом з дружиною відвезли в одну з лікарень московського селища Комунарка, все-таки захворів на коронавірус Covid-19.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це пишуть російські ЗМІ.

Російські журналісти пишуть, що Льва Лещенка перевели в реанімаційне відділення лікарні в Комунарці – артист лежав в окремій палаті. Зараз його стан покращувався. ЗМІ також наводять слова співака, Лещенко стверджує, що почуває себе бадьоро. До вечора при збереженні позитивної динаміки Льва Валеріановича планують перевести назад в звичайну палату.

“У Льва Лещенка коронавірус. Інформацію про позитивний результат тесту підтвердило наше джерело”, – пише Telegram-канал Life Shot.

Одночасно з цим, його близькі продовжують заперечувати наявність коронавірусу в організмі Лещенка.

“З’явилася інформація, що у Льва Лещенка діагностували коронавірус. Його друг Володимир Винокур заявив Дождю, що це неправда — Лещенко лікується від запалення легенів”, – пише Telegram-канал Дождь.

Відзначимо, зараз в лікарню в Комунарці привозять пацієнтів з підозрою на коронавірус Covid-19.

Як раніше повідомляла НАРОДНА ПРАВДА, коронавірус діагностували відомій радянській та  російській актрисі Жанні Болотовій. 78-річна народна артистка РРФСР раніше контактувала зі знайомим, який повернувся з Німеччини.

peredplata