Поява Богородиці в Чернівецькій області виявилося природним процесом хімічним

Поява Богородиці в Чернівецькій області виявилося природним процесом хімічнимУ селі Бочківці, розташованому в двадцяти кілометрах від українського міста Чернівці, на стіні сільського клубу з\’явився образ Богородиці, що плаче.

Це була сенсаційна новина як серед людей, так і в засобах масової інформації до тих пір, поки у жителів цього села не виник конфлікт з сільським головою. Ось тоді і прояснилася ситуація з появою образу, повідомляє Biblepravda.com.

Після оприлюднення чудесного явища Богородиці православна громада села Бочківці прийняла рішення побудувати церковну каплицю на тому місці. Для цієї мети спорудила ящик для збору пожертвувань. В один прекрасний день прийшов голова сільської ради і забрав гроші з ящика для потреб сільського бюджету, що серйозно обурило віруючих.

Голова запропонував створити спеціальну комісію для розслідування резонансної події в селі з наступною умовою. Якщо дійсно сталося диво, і підтвердитися факт надприродного втручання, тоді він обов\’язково поверне гроші назад. Але якщо це виявиться природним хімічним процесом ( вночі відвідувачі клубу протягом довгого часу використовували цю стіну для туалету), створивши від великої кількості солі вигляд жінки, тоді зібрані гроші залишаться у сільраді.

Комісія, що прибула на місце, провела ретельну експертизу і, на подив місцевої православної громади, результат підтвердив великий вміст солі, а значить і природний процес явища. Після цього паломництва припинилися і про диво на стіні згадують тільки з посмішкою.

Джерело:Власти.нет

peredplata