Новорічну красуню привезуть до Чернівців 15 грудня

Новорічну красуню привезуть до Чернівців 15 грудняЦьогоріч головна новорічна ялинка Чернівців буде заввишки щонайменше 22 метри. Наразі визначено три дерева, з яких днями остаточно виберуть одне, котре невдовзі встановлять на Соборній площі.

Як повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю усі три ялинки знаходяться у Сторожинецькому районі і мають висоту від 22 до 25 метрів. Найкрасивішу і найпишнішу з них помітили в урочищі Лаура, яке знаходиться неподалік від кордону з Румунією.

– Вона знаходиться у Лаурі, однак у дуже важкодоступному місці, до інших двох дістатися легше, – розповідає директор Чернівецького міського тресту зеленого господарства та протизсувних робіт Микола Гаврилюк. – Яку ялинку ми б не обрали, вона буде найкращою з усіх, що коли-небудь стояли на Соборній площі. До Чернівців привеземо її до 15 грудня. Уже підготували платформу необхідної довжини, тягач і кран, домовилися з лісниками та всіма службами, які посприяють своєчасному транспортуванню ялинки до міста.

peredplata