Андрій Данилко невдоволений поведінкою Олі Полякової та Насті Каменських: назріває конфлікт?

Андрій Данилко – український та російський співак, гуморист, актор, телеведучий, сценарист та Народний артист України. Він став відомим завдяки образу кумедної провідниці Вєрки Сердючки та зробив цю фігуру легендарною у всьому світі.

Шоу “Маска”

За ідеєю шоу, детективи мають відгадувати особистості людей, що вийшли на сцену. Ускладнює завдання, той факт, що ті, кого потрібно розкрити, ховаються за неймовірним “карнавальним” вбранням, які повністю закривають тіло, а голос самостійно змінюють. Тобто впізнати невідомих виконавців можна тільки за манерою співу.

Скарга

Так, Данилко повідомив, що підходить до питання цілком серйозно і професійно, а Полякова і Каменських влаштували веселощі під час виступу чергового учасника, чим його неабияк відволікають.

“Наші детективи дуріють, і мені як серйозній людині заважають послухати учасника. Я і так сиджу в шоці! Я вважаю, що треба заборонити підспівувати! А ще Оля піднімає свою спідницю! Ви мене збиваєте – спочатку Настя піднімала спідницю, потім Оля почала”, – сказав Андрій Данилко.

Справа в тому, що колеги Данилко не змогли сидіти на місці під час виступу персонажа “Буряка” у другому епізоді шоу “Маска”. Коли учасник співав пісню зірки пустилися в танок, а Винник та Dzidzio вирішили підспівувати учаснику.

 
” alt=”” aria-hidden=”true” />
Персонаж Буряка співає у шоу “Маска”

Нагадуємо, що шоу “Маска” є адаптацією американської програми “The Masked Singer”. В шоу працюють детективами Андрій Данилко, Оля Полякова, Настя Каменських, Олег Винник та  Dzidzio.

peredplata