Погода на Великдень

Ще трохи радять синоптики потерпіти людям з примхами погоди. Вже за декілька днів на Буковині потеплішає. 

Понеділок і вівторок, 26 та 27 квітня – це найпрохолодніші дні цього тижня. Про це Інформаційному агентству АСС розповіла начальниця Чернівецького обласного гідрометцентру Тетяна Негадайлова.

За її словами, температура вночі по області буде близькою до 0°С, в горах до – -5 °С, а вдень коливатиметься від +6 ° до +11 °С. 

 «Починаючи з середи, територією Буковини пройде теплий атмосферний фронт, – розповідає Тетяна Негадайлова. – Відтоді температура повітря поступово підійматиметься. Хоча вранці ще і буде 0°С – 5°С тепла, та вдень ми вже очікуємо +13° – +18°С». Вже починаючи з 30 квітня, продовжує головна синоптикиня області, повітря прогріється до 16°-21°С тепла.

«Хоча буде не сухо. З другої половини дня 30 квітня область потрапить під невеликий вплив циклону, йтимуть невеликі помірні короткочасні дощі, місцями з грозами», – прогнозує Тетяна Негадайлова.

Як розповідає начальниця Чернівецького обласного гідрометцентру Тетяна Негадайлова, вже 1 і 2 травня буде досить тепло. «У ці дні навіть нічні температури будуть в межах +8°С – +13°С, а вдень від 15° до 20°С тепла. Проте, попередньо, у суботу та неділю ми очікуємо невеликі та помірні опади, – резюмує синоптикиня.  – Але це вже будуть літні опади – короткочасні дощі з грозами».

Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/velikden-2021-sinoptiki-rozpovili-yakoyu-bude-pogoda-na-bukovini-71957?fbclid=IwAR2GtTZ1asP76qkXliDWmnTLHqHwuvQ1OAJ__PrbGAp27spnAC8Jb4j5moo. Сайт http://acc.cv.ua/

peredplata