У Чернівцях відбудеться “ОБНОВА-ФЕСТ: Незалежні”

“ОБНОВА-ФЕСТ: Незалежні” – нова локація, оновлений формат та незмінний фестивальний дух, який відбудеться у Чернівцях 30 травня 2021 р.

 

Місцем проведення “Обнова-фесту” цього року стане Центральний корпус ЧНУ імені Юрія Федьковича, який вперше прийматиме мистецький open-air фестиваль.

 

Основною темою “Обнова-фесту” буде 30-та річниця Незалежності України. Саме про це говоритимуть, співатимуть знані артисти, науковці, літератори, лідери думок разом із усіма учасниками події.

 

Кількість учасників лімітована карантинними обмеженнями. Потрапити на фестиваль можуть лише ті, хто попередньо пройшов онлайн реєстрацію. Для всіх інших ключові події фесту транслюватимуться онлайн.

 

Довідково: Обнова-фест – один із найвелелюдніших open-air фестивалів Чернівецької області, який проводиться з 2008 року.

 

За задумом організаторів, релокація фестивалю у Центральний корпус ЧНУ не тільки розширить фестивальний простір, але й сприятиме загальному суспільному переосмисленню Резиденції.

 

У рамках проведення фестивалю відбудеться презентація молодіжного культурно-туристичного простору ЧНУ з нагоди 10-річчя включення Резиденції до переліку об’єктів ЮНЕСКО.

 

Фестиваль має на меті стати майданчиком для спілкування творчих особистостей, зародження нових проєктів та ідей. Також у період карантинних обмежень проведення такої події має надихнути та емоційно підтримати її учасників.

 

Вхід – безкоштовний

 

 

 

 

 

 

peredplata