Команда КВН з Драчинців перемогла на всеукраїнському фестивалі

Команда КВН з Драчинців перемогла на всеукраїнському фестиваліКоманда КВН “Ноу-Хау” будинку культури села Драчинці стала абсолютним переможцем Всеукраїнського фестивалю “Сміховик-2013”в Житомирі .
Другий Всеукраїнський фестиваль дитячих та юнацьких команд КВН «Сміховик-2013» проходив у Житомирі з 9 по 11 лютого.

Ініціаторами та організаторами фестивалю є Асоціація «КВН України». Участь у ньому приймали 11 команд які представляли : м. Житомир , м.Тернопіль , м.Одесу , м.Запоріжжя , м.Козятин , м.Рівне , м.Лубни , м.Київ , с.Білецьківку Полтавської та с.Драчинці Кіцманського району Чернівецької областей .
– Участь у фестивалі “Сміховик-2013” ми приймали вперше.

Учасників конкурсу КВН оцінювало високопоставлене журі фестивалю. Інтрига у конкурсі зберігалася до кінця, адже голосування проводили таємно. Одна частина учасників зіграла візитку, інша – домашнє завдання. Але усі команди змагалися в імпровізованому конкурсі.

-Ми брали участь у домашньому завданні , яке називалося “Сміхопанорама”, після чого за день до фестивалю нам дали підготувати конкурс “Імпровіз”, який треба було зробити за одну ніч. Наша команда гідно справилась з цими завданнями .

І за рішенням журі команда “Ноу-Хау” села Драчинці (керівник Октавіан Верстюк) стала абсолютним переможцем фестивалю “Сміховик -2013” , учасники команди : Нявчуки Ірина та Марина , Попович Світлана , Курчак Діана та капітан Піц Вікторія були нагородженні дипломами “Гран-прі” та іменним кубком ,який виготовили спеціально для цього фестивалю .

Нагороди вручали : президент радіоелектронної компанії “REC” Георгій Матишнюк та президент Асоціації “КВН України” Михайло Агранат.
У Житомирі Драчинецька команда отримала багато овацій, публіка тепло сприймала юних жартівників з Буковини . Загалом, “Ноу-Хау””, окрім кубка і дипломів привезли із собою багато вражень, масу позитиву і набутого досвіду.

Команда висловлює щиру подяку : батькам учасників , Драчинецькій сільській раді , дирекції будинку культури за взаєморозуміння , моральну та матеріальну підтримку .

Керівник команди :Верстюк О.О.

peredplata