Валентин Маніліч взяв участь в урочистому відкритті міжнародної конференції

Валентин Маніліч взяв участь в урочистому відкритті міжнародної конференціїЗаступник голови Чернівецької обласної ради Валентин Маніліч взяв участь в урочистому відкритті Міжнародної науково-практичної конференції «Інформаційні технології, економіка та право: стан та перспективи розвитку», яка відбувається в приватному вищому навчальному закладі «Буковинський університет».

Валентин Маніліч щиро привітав учасників конференції та відзначив здобутки буковинської наукової школи на загальнодержавному та міжнародному рівнях. Він також зауважив, що участь у конференції численних зарубіжних колег свідчить про високий фаховий рівень наукового зібрання та актуальність тем, запропонованих до розгляду на конференції. Заступник голови обласної ради подякував організаторам та побажав учасникам наукового зібрання плідної праці та нових професійних здобутків.

У відкритті наукової конференції також взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Кирило Крищенко та секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин.

Джерело

peredplata