Дефолт, інфляція, масове безробіття і туалетний папір “Попкина радость”

Путін заговорив про ріст безробіття та інфляції в Росії
Шкварчить російська сковорода-пательня…, а на ній Путін, вже як вуж звивається. Пече, припікає “велику” і “могутню” Росію.
Володимир Путін у рамках наради щодо заходів підтримки регіонів заявив, що росіянам варто підготуватися до зростання безробіття та інфляції.
“В нових реаліях будуть потрібні глибокі структурні зміни нашої економіки. І не приховуватиму, вони будуть не простими, призведуть до зростання інфляції та безробіття”, – сказав Путін. За його словами, сьогодні він підписав указ про додаткові повноваження глав регіонів.
Також Путін заявив, що США та Євросоюз фактично оголосили дефолт за зобов’язаннями перед Росією, заморозивши її валютні резерви: “Нелегітимні дії із заморожування частини валютних резервів Банку Росії підводять межу під надійністю, так званих, першокласних активів. За фактом і США, і ЄС оголосили справжнісінький дефолт за своїми зобов’язаннями перед Росією”.
Іноземні компанії масово тікають з російського ринку, доступ до міжнародних ринків капіталу втрачено так само як і можливість підтримати економіку окупанта після економічної кризи, яку спровокувала війна.
Агресор втратив доступ навіть до власних резервів, а також ризикує втратити значну частину регулярних надходжень від продажу енергоресурсів через ембарго США та інших країн.
*Дефолт — невиконання договору позики, тобто несплата відсотків або основного боргу за борговими зобов’язаннями або за умовами договору про випуск облігаційної позики.
Все, росіяни! Не бачити вам ні доларів, ні євро, ні японських йен… — тільки російські рублі, за які ви зможете купити собі пляшку вітчизняного шмурдяка і рулон туалетного паперу фірми “Попкина радость”.
Ростислав Демчук, вл.кор ЧАСу

peredplata