Переміщене з Ірпеня підприємство на потужностях об’єкта в управлінні ФДМУ випустило першу партію бронежилетів, – Ольга Батова

Завдяки програмі релокації, евакуйоване підприємство з міста Ірпінь успішно продовжило роботу з виробництва захисної продукції для армії на потужностях об’єкта в управлінні Фонду держмайна, який знаходиться на заході України. 

За словами в.о. Голови Фонду держмайна Ольги Батової, Фонд вжив невідкладних заходів для розміщення підприємства та запуску основних потужностей. 

«Перші 500 бронежилетів 4 класу вже відправлені захисникам України.. Це безпека наших воїнів, які сьогодні боронять Україну. Тому Фонд держмайна зробив все можливе для якнайшвидшої релокації цього виробництва»,- зазначила Ольга Батова.

Своєю чергою, Обласна військова адміністрація також активно допомагає підприємству у становленні та налагодженні виробничого процесу.

Підприємство вже уклало контракти на постачання продукції з Міністерством оборони України та Національною гвардією України та іншими військовими формуваннями.

peredplata