Чернівецькі податківці зібрали 411,9 млн. грн.

З початку року до зведеного бюджету чернівецькі податківці зібрали 411,9 млн. грн., що на 22,2 млн. грн. більше минулорічних надходжень. До державної скарбниці забезпечено 193,6 млн. грн., що на 9,9 млн. грн. перевищує показники минулого року. Відшкодовано з бюджету за цей період 12,1 млн. грн. податку на додану вартість. До місцевого бюджету забезпечено надходження на суму 218,3 млн. грн., що на 12,3 млн. грн. перевищує минулорічні поступлення.

Головними складовими податкових надходжень до бюджету є надходження податку на додану вартість – 121,5 млн. грн.; податок на доходи фізичних осіб – 140,7 млн. грн. та податок на прибуток – 58,5 млн. грн.

Стабільні позитивні тенденції спостерігаються в надходженнях єдиного податку. Так, за підсумками п’яти місяців платники єдиного податку сплатили до бюджету 25,0 млн. грн., що перевищує минулорічні показники на 7,9 млн. грн.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях вдячна платникам податків, які своєчасно розраховуються з державою та дають можливість податківцям зберігати стабільно високий результат по наповненню бюджетів усіх рівнів.

Про це повідомляє відділ взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Чернівцях

peredplata