На пов\’язаних з WebMoney рахунках заблоковано 60 мільйонів гривень

На пов'язаних з WebMoney рахунках заблоковано 60 мільйонів гривеньСпівробітники Головного оперативного управління спільно з колегами Головного слідчого управління фінансових розслідувань Міністерства доходів і зборів виявили значні порушення у роботі ТОВ \”Web Money Transfer\” на території України, повідомляє Дзеркало тижня.

Міністерство доходів і зборів України домоглося блокування на пов\’язаних із компанією електронних платежів WebMoney рахунках 60 млн грн, повідомили в центральному офісі по роботі з великими платниками податків міністерства в середу.

\”Співробітники Головного оперативного управління спільно з колегами Головного слідчого управління фінансових розслідувань Міністерства доходів і зборів виявили значні порушення у роботі ТОВ \”Web Money Transfer\” на території України\”, – йдеться у повідомленні центрального офісу.

У ньому наголошується, що у даний час на банківських рахунках підприємств, що входили у злочинну схему, заблоковано понад 60 млн грн.

Нагадаємо, представники Податкової служби України 11 червня провели обшук у київському офісі компанії щодо здійснення електронних платежів WebMoney, та вилучили тестове обладнання. Причини, через які проводився обшук, вона не повідомила, зазначивши лише, що юристи компанії в даний час розбираються з ситуацією.

peredplata