Чернівецькі комунальники готові до початку опалювального сезону на 97%

У Чернівцях заповнюють зовнішні теплові мережі, а з 3 жовтня почнуть заповнювати внутрішньобудинкові мережі. Комунальники готові до початку опалювального сезону на 97%.

Про це на пресконференції сказав директор Чернівцітеплокомуненерго Ігор Ніколенко.

Комунальники продовжують перевірку мереж разом з управлінськими компаніями. Понад 180 будинків, які обслуговує компанія “Містосервіс”, підключені до централізованого опалення, каже директор компанії Роман Никифорук.

Працівники управлінської компанії обстежують внутрішньобудинкові мережі, проводять поточні та профілактичні роботи. Цьогоріч робітники також ремонтували та замінювали і електромережі, оскільки на них очікується більше навантаження.

Ціна на послуги компанії “Містосервіс” коливаються від 1.80 гривень до 4.20 гривень за квадратний метр. Тариф встановлюють залежно від типу будинку, поверховості. Також компанія домовляється про тариф з власниками квартир у будинку.

За словами Никифорука, робітники компанії замінили верхню розводку тепломережі у будинку на Каспрука, 16. На Київській, 7 відремонтували електрощитову. Це зробили, оскільки власники квартир у будинках погодилися на більший тариф.

Опалення вмикають тоді, коли впродовж трьох діб температура повітря не перевищує 8°C.

Джерело: Суспільне

peredplata