Погодинні чи аварійні відключення: “Чернівціоблненерго” про ситуацію з енергопостачанням на Буковині

Шановні буковинці!
 
НЕК Укренерго з 19 листопада запровадили погодинні відключення електричної енергії. Ми оприлюднили сформовані графіки стабілізаціних відключень на своєму сайті, відповідно до яких відбувається почергове обмеження споживання кожної із 12 груп споживачів нашої області.
 
Дорогі краяни, нагадуємо, що ситуація в енергомережах країни зберігається доволі складною. На відновлення зруйнованих об’єктів інфраструктури потрібно чимало часу, зусиль і ресурсів. Дай Боже, більше не буде обстрілів – і ми дуже швидко налагодимо роботу електромереж в нашій рідній Україні. 
 
А поки будемо жити в умовах погодинних відключень.
 
Варто розуміти, що зі збільшенням навантаження споживання можливо доведеться знову застосувати й додаткові аварійні (екстренні) відключення.
 
 Пам’ятайте, що електроенергія у ваших помешканнях може бути відсутня також і з інших причин: через пошкодження на лінії, ремонт в мережах чи несправну проводку в оселі.
 
 Надалі наполегливо просимо вас за можливості ощадливо споживати електроенергію упродовж дня, використовувати її більше вночі і вмикати потужні електроприлади по черзі.
 
Енергетики Буковини задіюють усі можливості, щоб забезпечити електропостачання у ваші домівки…
 
Джерело: http://oblenergo.cv.ua/
 

peredplata