У Сторожинці завершили бетонування моста через річку Сірет

У Сторожинці завершили бетонування моста через річку Сірет

🚗 На прикордонній дорозі Т-26-08 Сторожинець – КПП “Красноїльськ” ремонтують міст через річку Сірет.
 
🚧 Права частина споруди вже повністю відновлена. У ремонті лівий проїзд. Підрядник завершив бетонувальні роботи і приступив до нанесення гідроізоляційного шару.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

🔩Правильно влаштований гідробар’єр уповільнює процес «старіння» моста. Тому у роботі підрядник використовує високоякісні гідроізоляційні матеріали, аби вберегти споруду від руйнівного впливу води.

🛠 Також увага дорожників зосереджена й на влаштуванні тротуарної частини моста, монтажі нового бар’єрного та перильного огородження. 

Наступний етап – влаштування шару асфальтобетонного покриття на лівій частині проїзду. 

На ділянці, що ремонтується, організовано реверсивний рух транспорту. Тож просимо у водіїв вибачення за тимчасові незручності та закликаємо дотримуватись Правил дорожнього руху.

❗️Нагадаємо,  міст у Сторожинці – частина дороги державного значення Т-26-08 Сторожинець – КПП «Красноїльськ», яка сполучає регіональну трасу Р-62 з міжнародним пунктом пропуску «Красноїльськ» на україно-румунському кордоні. А під час війни транспортний зв’язок із союзною Румунією є важливим для продовольчої й економічної безпеки України.

✨Переправа побудована у 1963 році, а реконструйована у 1984. Загальна протяжність споруди – 68 метрів. Ширина тротуарів по обидва боки – 1,5 м.

peredplata