Постачання електрики на Буковині поки залишається згідно запланованого графіка

За підсумком сьогоднішньої, вже 9 масштабної атаки російських терористів на об”єкти енергетичної системи України, найбільших уражень зазнали північний, південний, і центральний регіони. Там, де це зараз можливо, ремонтні бригади вже оцінюють обсяг пошкоджень та розпочинають ремонтно-аварійні роботи.
‼️ Головне – Об’єднана енергосистема України встояла, залишилася цілісною, енергетики тримають ситуацію під контролем. Попри всі пошкодження та завдяки професійній роботі енергетиків в енергосистемі зберігається стабільна частота 50 Гц, працюємо синхронно з європейською континентальною мережею.
Режим надзвичайної ситуації введено тільки для учасників ринку електроенергії, відповідно до вимог “Правил ринку електроенергії”. Він стосується виключно ринкових операцій.
Наразі для Чернівецької області ліміт споживання залишається на попередньому рівні – 192 МВт, продовжуємо працювати за графіками погодинних відключень. Пріоритетно постачаємо електроенергію на об’єкти критичної інфраструктури: лікарні, водоканали, об’єкти теплопостачання, очисні споруди та інші об’єкти життєзабезпечення краю.
Тримаємо енергетичний фронт усією країною.

Джерело: АТ Чернівціобленерго

peredplata