5 сектор на Калинці таки демонтують

5 сектор на Калинці таки демонтуютьДемонтаж прилавків 5-го сектору здійснюється для створення комфортних умов підприємцям

Демонтаж прилавків та дев’яти контейнерів 5-го сектору Калинівського ринку відбувається на законних підставах без жодних порушень прав та інтересів підприємців. Згідно рішення Виконавчого комітету Чернівецької міської ради № 145/5 від 26 березня 2013 року, у понеділок 5 серпня, з території 5-го торгового сектору «Калинівського ринку» вивезли 9 із 17 контейнерів, які належать комунальному підприємству. Про це завідуючий сектору та заступник генерального директора ринку заздалегідь повідомили підприємців сектору.
«Вивозили лише контейнери, в яких не здійснюється підприємницька діяльність. Інші вісім, як і обіцяв під час зустрічі з підприємцями керівник міста Віталій Михайлішин, залишились на місцях і підприємці продовжують торгувати в орендованих контейнерах, – зазначив Директор КП «МКП «Калинівський ринок» Руслан Сербінчук. – Також 5 серпня з 5-го сектору були тимчасово демонтовані прилавки, які перебували у жахливому стані і не відповідали сучасним нормам торгівлі на ринку. На сьогоднішній день триває виготовлення нових прилавків, які найближчим часом будуть встановлені на попередніх торгових місцях».

Торгові прилавки є власністю ринку, встановлені для нерегулярної реалізації продукції виготовленої та вирощеної власними силами звичайними людьми, працюють на основі щоденного оквиткування, і не мають чіткого закріплення за певним підприємцем. Отже, МКП «Калинівський ринок» не несе жодної відповідальності за вільне залишення будь-якого товару чи майна на території сектору біля таких прилавків у неробочий день.

Нагнітання ситуації довкола реконструкції 5-го сектору адміністрація МКП «Калинівський ринок» вважає політичним піаром певних політичних сил задля дестабілізації конструктивного діалогу між міською владою та підприємцями. Звертаємо увагу торгуючих на ринку, що ганебна практика використання простих підприємців з метою отримання політичних дивідендів останнім часом стала візитною карткою опозиції, яка дбає не про комфорт та умови торгівлі на ринку, а про власний інтерес.

Прес-служба КП МТК «Калинівський ринок»

peredplata