Буковинські енергетики відновлюють електропостачання в Таврійському краї

Упродовж двох квітневих тижнів вахтової роботи у Таврійському краю буковинські бригади під керівництвом Сергія Гринька з Віктором Карапчієвським майстром дільниці виконали чималий перелік завдань із заживлення мешканців села Посад Покровське.

Відтак, тут вже провели роботи з відновлення ліній електропередачі 0,4 кВ. Зокрема, замінили 120 електроопор, виконали перетяжку 12 кілометрів проводу, змонтували понад 100 відгалуджень до будинків, відновили нормальну схему живлення на 9 ЛЕП. 
Варто зауважити, що Посад Покровське майже повністю зруйноване рашистами, з 956 приватних дворів уцілілих просто нема. Деякі оселі зруйновані повністю, окремі частково збереглися – саме у них намагаються жити місцеві мешканці. Проте, незважаючи на тотальні руйнування, наші енергетики відновлюють лінію живлення для усіх приватних обійсть та забудов населеного пункту, щоб людям було куди повернутися, щоб світло було в усіх херсонців.
 Задля безпечного виконання завдань разом з нашими енергетиками спільно крок-у-крок працює і бригада саперів з Луганської області, за що ми вдячні їм щиро!
🙏 Бережіть себе, тримаємо за вас усіх кулачки…

Джерело: Чернівціобленерго

peredplata