На Буковині планують реконструювати 4 об’єкти, що мають вплив на життєдіяльність населення

Про це йшлося під час засідання робочої групи з формування переліку проєктів і заходів для можливості реалізації за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктування, відновлення, будівництво, модернізацію, облаштування, ремонт об’єктів будівництва громадського призначення, соціальної сфери, культурної спадщини, житлово-комунального господарства, інших об’єктів, що мають вплив на життєдіяльність населення у Чернівецькій області.
 
Його провела перша заступниця начальника Чернівецької ОВА Альона Атаманюк.
 
За результатами засідання робочої групи, на розгляд Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України подано 4 проєкти, які визначили пріоритетними з урахування доцільності та ефективності, а саме:
 
– реконструкція будівлі під центр надання адміністративних послуг с. Мамалига;
 
– реконструкція цокольного поверху основного корпусу літера «Б» ОКНП «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня» з облаштуванням спеціальної захисної споруди цивільного захисту за адресою: м. Чернівці, вул. Руська, 207-А;
 
– реконструкція приміщень з добудовою відділення екстреної допомоги та біохімічної лабораторії ОКНП «Чернівецька лікарня швидкої медичної допомоги» по вул. Фастівська, 2 в м. Чернівці;
 
– реконструкція з добудовою Веренчанської ЗОШ I-III ступеня.
 
У разі погодження вказаних проєктів Мінінфраструктури та Європейським інвестиційним банком, їх реалізують у попередньо заявлені терміни.
 
До слова, Чернівецькій області, в межах обсягу субвенції, передбачено 23478,143 тис. грн.

peredplata