В казначействі на єдиному рахунку лишилось тільки 430 мільйонів

В казначействі на єдиному рахунку лишилось тільки 430 мільйонівЗалишок коштів на єдиному рахунку Державної казначейської служби України на жовтень 2013 року знизився до мінімального рівня з початку поточного року – 410 млн грн, повідомляється на сайті Держказначейства, повідомляє УНІАН ЕКОНОМІКА.

Залишок на єдиному рахунку Держказначейства станом на 1 листопада в розмірі 410 млн в 10 разів менше показника на початок попереднього місяця, в 4 рази менше показника на аналогічну дату минулого року і на 10,5 % менше залишку на початок поточного року, який раніше був мінімальним показником в поточному році.

Як повідомляв УНІАН, залишок коштів на єдиному рахунку Державної казначейської служби України у вересні 2013 року в порівнянні з попереднім місяцем виріс на 2,08 % – до 4 073 000 000 грн , у річному вираженні у вересні 2013 року в порівнянні з вереснем минулого року залишок коштів на єдиному рахунку Держказначейства знизився в 1,8 рази , з початку року залишок виріс в 8,9 рази.

За інформацією Держказначейства, обсяг коштів на єдиному казначейському рахунку постійно змінюється . Зростання відбувається під час надходження податків та інших обов\’язкових платежів до державного та місцевого бюджетів, зниження – під час пікових навантажень за видатками.

peredplata