На Буковині посадовиця під виглядом склоомивача намагалась вивезти за кордон понад 23 тис л спирту

Незаконний експорт спирту під виглядом зимової рідини для склоомивача – на Буковині судитимуть посадову особу одного з суб’єктів господарювання.
Прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно посадової особи суб’єкта господарювання на ринку хімічної промисловості за фактом незаконного придбання, зберігання та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів (ч. 1 ст. 204 КК України).
За даними слідства, обвинувачена планувала переправити з метою збуту до Болгарії спирт, під виглядом зимової рідини для склоомивача.
Правоохоронці затримали вантажівку з контрафактною експортною продукцією, у вересні цього року, на посту «Порубне-Сірет». З незаконного обігу вилучено понад 23000 літрів фальсифікованого спирту, орієнтовною вартістю 3 млн грн.
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали детективи ТУ БЕБ у Чернівецькій області за оперативного супроводу оперативно-розшукового підрозділу 31 прикордонного загону.
Джерело: Чернівецька обласна прокуратура

peredplata