З листопада в магазинах “Мультимедіа” буковинці можуть придбати товари по програмі “Оплата частинами”

З 1 листопада 2013 року клієнти мережі \”Мультимедіа\” можуть купувати товари, оплачуючи їх вартість протягом 6 місяців рівними частинами без додаткових комісій, при цьому договір складається автоматично за кілька секунд.

“Ми дуже раді тому, що кількість учасників програми “Оплата частинами” постійно збільшується, – каже Євген Маховіков, керуючий Чернівецькою філією ПриватБанку. – Наразі, ми вітаємо мережу магазинів “Мультимедіа” в якості нашого нового партнера, та хочемо запросити всіх буковинців випробувати цей чудовий сервіс саме в магазинах “Мультимедіа”.

Сервіс безвідсоткового кредитування “Оплата частинами” працює в більшості найбільших українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. З його допомогою оплату будь-якої покупки можна розділити до 25 рівних частин. Кредит оформлюється автоматично, безпосередньо біля каси, а договором стає чек з усіма необхідними реквізитами. За умови своєчасного внесення всіх платежів, користування кредитом для покупця буде безкоштовним. Повідомляє регілнальна прес-служба Приваатбанку.

peredplata