Сьогодні у Чернівцях вперше відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад під головуванням Зеленського

Сьогодні у Чернівцях вперше відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє  Чернівецька обласна державна адміністрація.

У заході також взяли участь премʼєр-міністр України Денис Шмигаль, керівник Офісу Президента і голова Президії Конгресу Андрій Єрмак, міністри Кабінету міністрів України, голови обласних військових адміністрацій, міські голови обласних центрів України та представники територіальних громад Чернівецької області.

Учасники обговорили актуальні виклики, які стоять перед Україною, та шляхи їх подолання. Це і захист енергетичних обʼєктів від російського терору, який московити активізували останнім часом, і підтримка вітчизняних виробників задля росту національної економіки, і посилення співпраці з міжнародними партнерами, особливо на рівні транскордонного співробітництва, де Буковина відіграє стратегічно важливу роль.

Президент Володимир Зеленський закликав щодня докладати максимум зусиль задля перемоги України, спільно і злагоджено працювати на всіх рівнях влади — як державної, так і місцевого самоврядування.

Відрадно було почути слова вдячності буковинцям з уст глави держави за внесок в оборону держави, активну участь у прихистку ВПО, і підтримку економіки. Сумлінна праця кожного і кожної з вас дійсно відчутна і помітна.

peredplata

Залишити відповідь