У разі перевантаження мереж світло буковинцям вимкнуть без попередження – Чернівціобленерго

За інформацією Чернівціобленерго ситуація в енергетиці залишається складною, дефіцит зберігається протягом майже усієї доби. Сьогодні вранці Україна знову брала аварійне постачання електроенергії від енергосистем Польщі, Румунії та Словаччини, щоб покрити потребу в електроенергії у пікові години. Імпорт електроенергії здійснюватиметься протягом усієї доби, залучення аварійної допомоги буде й у години вечірнього максимуму споживання.
 Учора підприємства області працювали з обмеженнями своєї потужності. На сьогодні, 9 травня, з 18:00 до 24:00 обмеження для промислових споживачів також будуть застосовані.
Водночас зауважили енергетики, якщо споживання зростатиме і виникне загроза перевантаження мереж, за спеціальним розпорядженням регіонального диспетчерського центру НЕК Укренерго доведеться застосувати аварійні відключення побутових споживачів.
Зверніть увагу, аварійні відключення побутових споживачів застосовуються у крайньому разі і виконуються без попередження.
Тому, аби уникнути примусового відключення, буковинцям нагадують про необхідність свідомого обмеження споживання електроенергії. 
 

peredplata

Залишити відповідь