«Дорожня карта» співпраці податківців та бізнесу

Напередодні річниці Міністерства доходів і зборів України чернівецькі податківці завітали до КП МТК «Калинівський ринок», щоб поспілкуватись з підприємцями та адміністрацією ринку про «дорожню карту» для податківців та бізнесу на наступний рік. Повідомляє інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях.

Така зустріч не була випадковою, адже МТК «Калинівський ринок» – це потужна структура всього обласного центру, на якому щодня працює близько 20 тис. підприємців.

«Ми пройшли великий шлях у напрямі підвищення рівня податкової культури. Тому, сподіваюсь, що наша співпраця продовжиться, як з точки зору виконання Міндоходів своїх функцій, так і щодо подальшого налагодження партнерських відносин», – зазначила в.о. начальника ДПІ у м. Чернівцях Ольга Шапошникова.

Посадовець розповіла, що впродовж цього року запрацювало чимало сучасних електронних сервісів, як у податковій так і у митній сферах, що цілком відповідає вимогам бізнесу і часу. Спрощення адміністрування податків, зборів, митних платежів та єдиного соцвнеску, антикорупційні ініціативи та законодавчі зміни, запроваджені Міндоходів – все це спрямоване на поліпшення спілкування із платниками, підтримку інтересів бізнесу та налагодження відповідного рівня сприйняття громадськістю органів доходів і зборів, а саме, як прогнозованого та дієвого партнера.

Під час зустрічі податківці узгодили з адміністрацією ринку спільний план заходів на наступний рік, зокрема: впродовж 2014 року для підприємців будуть організовані «консультаційні дні», зустрічі, засідання «круглого столу», акції, тощо. Податківці пообіцяли систематично надавати актуальну інформацію для сайту «Калинки» та локальної мережі. Крім того, домовились оперативно реагувати на усі податкові потреби підприємців та відвідувачів ринку.

Від імені колективу Державної податкової інспекції у м. Чернівцях Ольга Олександрівна подякувала присутнім за збереження позитивної динаміки податкових надходжень, високий рівень податкової культури, який дає можливість забезпечувати стабільне та прогнозоване наповнення бюджету.

peredplata