Відтепер податківці надаватимуть консультації щодо декларування доходів за місцем роботи

Відтепер податківці надаватимуть консультації щодо декларування доходів за місцем роботи Майже півтора року чернівчани отримують комплексне обслуговування у Центрі обслуговування платників податків міської Державної податкової інспекції. Але віднедавна мешканці Чернівців можуть оцінити і податкові експрес-сервіси. Основна мета податківців – забезпечити якісне обслуговування платників податків, надання можливості отримати якісну консультаційну допомогу безпосередньо на місцях, зекономивши при цьому час, оперативно вирішити проблемні питання та упередити порушення податкового законодавства.
Так, в рамках кампанії «Декларування доходів – 2014» чернівецькі податківці завітали до одного з чернівецьких відділень «Укрінбанку».
Відвідувачі банківської установи мали можливість отримати інформацію про основні випадки, коли необхідно подавати декларацію, про способи її подання, про можливість отримання податкової знижки.
Чернівчани дізнались про можливості Інтернет – декларування. Для цього потрібно мати лише електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, що надається безкоштовно.
Учасники акції консультувались з фахівцями інспекції і щодо інших питань податкового законодавства, зокрема щодо порядку заповнення податкових накладних, платіжних доручень, новацій в електронних сервісах – дізнались про сервіс „Реєстр страхувальників”, яких віднедавна почав працювати на веб-порталі Міндоходів.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях радить жителям обласного центру використати можливість отримати фахові податкові консультації за місцем роботи, дозвілля, в банківських установах тощо. Керівники банківських установ, торговельних центрів та підприємств нашого міста можуть повідомити ДПІ у м. Чернівцях про бажання отримати податкові послуги, що називається «без відриву від виробництва».
Фахівці міської податкової інспекції готові гарантувати допомогу у заповненні податкової звітності та доброзичливе ставлення до кожного платника з метою виховання культури сплати податків.

Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata