Військовослужбовці від уряду отримають велику дулю

Військовослужбовці від уряду отримають велику дулюУ грудні 2011 року міністр оборони України Михайло Єжель запевнив, що зараз триває робота над тим, аби з наступного року зарплатня військовослужбовців зросла на 55%. Та не за горами вже лютий, а військовослужбовці ніяких обіцяних підвищених зарплат не отримують.

Зокрема, як повідомляє Gazeta.ua, тоді міністр оборони заявив, що грошове утримання українських контрактників становило близько 1200 гривень, але вже тепер військовослужбовці за контрактом отримують дві і більше тисячі гривень. Ті, хто має відповідну вислугу, отримують три і більше тисячі гривень. Наприклад, командири взводів сьогодні отримують близько трьох тисяч гривень, а командири частин та з\’єднань – близько п\’яти тисяч гривень. Так сказав міністр.

Та військовослужбовці, які мали б ті тисячі отримувати, іншої думки і кажут, що зарплатню їм не підвищили і сказали, аби підвищення не чекали.

\”За січень отримав 1200 гривень, – поділився контрактник Володимир з Харкова. – У грудні давали на 500 гривень більше. У бухгалтерії сказали, що мають закрити звітній рік, то видали премії наперед і за січень. А так в середньому на місяць виходить 1400 гривень. Запитував у бухгалтерки – коли ж зарплатню збільшать, сказала, що ці півроку точно ні. З Києва пояснили, що гроші, котрі мали пустити на військовослужбовців – пустять на ЄВРО 2012\”.

Нагадаємо, \”Час\” вже повідомляв про те, що в лавах укарїнської армії порцвітає проституція. Солдати йдуть на панель через голод і злидні або за наказом офіцерів.

peredplata