Пацан сказав і… не зробив

Пацан сказав і... не зробивФірташ відмовився будувати соєвий завод на Буковині?

Бізнесмен Дмитро Фірташ у 2012 році збудує завод з переробки сої не у Чернівецькій області, а в тернопільській. Про це сказав губернатор Тернопільщини Валентин Хоптян, повідомляє proagro.com.ua.

«Нам вдалося переконати Дмитра Васильовича ФІРТАША будувати соєвий завод у нас. Тому що один такий завод він планує будувати на півдні України, а другий хотів у Чернівецькій області. Ми зуміли домовитися, що цей завод буде на Тернопільщині», – сказав В.ХОПТЯН.
За його словами, для майбутнього заводу вже виділена земельна ділянка площею 13 га.
«Завод почнуть будувати цього року, запрацює він з наступного року. Це будуть і робочі місця, а ще – це виробництво якісних комбікормів, яке дасть поштовх для розвитку галузі тваринництва», – зазначив губернатор.
Крім цього, за даними В.ХОПТЯНА, Д. ФІРТАШ також стане інвестором будівництва в області елеватора на 200 тис. тонн зерна і тепличного комплексу в рідному селі Фірташа Синькові, який має розпочати роботу вже восени 2012 року.
Нагадаємо, під час свого візиту на Буковину на початку лютого Дмитро Фірташ пообцяв голові Чернівецької облдержадміністрації Михайлу Папієву збудувати на Буковині завод з переробки сої.
Водночас на Тернопільщині, яку тоді теж Фірташ відвідав, він нагадав, що його батьківщина — Тернопільщина, а не Чернівці. Бізнесмен сказав, що часто говорять, ніби він з Чернівців, а насправді він з Тернопільської області.

Джерело

peredplata