Басейн біля стадіону \”Буковина\” у Чернівцях не реконструюватимуть

Басейн біля стадіону "Буковина" у Чернівцях не реконструюватимутьОрендар розірвав угоду оренди з міськрадою26 березня приватна фірма \”Екслюзив-Груп\”, яка планувала здійснити реконструкцію плавального басейну стадіону \”Буковина\”, подала до департаменту економіки міста заяву про розірвання угоди оренди, – повідомила на сесії міської ради директор департаменту економки Світлана Хімійчук. – Орендар аргументував це рішення обтяжливими умовами – важко одночасно вкладати кошти в капітальну реконструкцію об\’єкта та орендну плату.

Нагадаємо, що на одній з попередніх сесій міськради депутати відмовились надати інвестору пільги зі сплати земельного податку.

Депутат Олексій Каспрук запропонував при плануванні наступного бюджетного року закласти кошти на реконструкцію цього комунального об\’єкта. Однак його пропозицію не підтримали. Натомість депутати підтримали пропозицію Валерія Чнуша і міська рада ухвалила рішення при плануванні бюджету на наступні 2013-2014 роки закладати кошти на реконструкцію плавального басейну на вул. Воробюкевича (школа №27).

Джерело

peredplata