Чернівецькі підприємства сплатили 102,8 млн грн податку на прибуток

Платники податку на прибуток, які перебувають на обліку в Чернівецькій ОДПІ, упродовж дев’яти місяців цього року сплатили до зведеного бюджету 102,8 млн грн, у тому числі до державного бюджету – 86,3 млн грн, до місцевої казни – 16,5 млн грн Це на 24,1 млн грн, або на 30,6 відс. більше, ніж торік.

Чернівецька ОДПІ звертає увагу, що відповідно до п. 46.2 ст. 46 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) платник податку на прибуток подає разом з відповідною податковою декларацією квартальну або річну фінансову звітність у порядку, передбаченому для подання податкової декларації з урахуванням вимог ст. 137 ПКУ.

Фінансова звітність, що складається та подається відповідно до цього пункту платниками податку на прибуток та неприбутковими підприємствами, установами та організаціями, є додатком до податкової декларації з податку на прибуток підприємств (далі – Декларація) та звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації (далі – Звіт) та її невід’ємною частиною.

Інформує сектор організації роботи Чернівецької ОДПІ.

 

 

peredplata