Чернівецька митниця наповнила державну скарбницю на понад 390 мільйонів гривень

За результатами роботи у жовтні поточного року Чернівецька митниця ДФС забезпечила надходження до Державного бюджету України у сумі понад 390 мільйонів гривень.

«Аналіз фактично виконаних показників упродовж останніх двох років засвідчує позитивну тенденцію у напрямку збільшення таких надходжень, – наголошує начальник митниці Микола Салагор. – Сума надходжень за жовтень 2018 року перевищила минулорічний показник за аналогічний період на 100 мільйонів гривень».

До слова, такої суми фактично сплачених податків до бюджету Чернівецька митниця ще не досягала.

Нагадаємо, що за рахунок перевиконання митних надходжень наповнюється обласний спецфонд на ремонт та реконструкцію доріг. Наразі перевиконання становить понад 130%, тобто більше 90 мільйонів гривень.

«Маємо надію, – продовжує Микола Михайлович, – що кошти, що надійдуть від митного експерименту до обласного спецфонду (у жовтні це понад 40 мільйонів гривень) таки будуть використані за призначенням. Можливо, ХТОСЬ ІНШИЙ спроможеться вивести на належний рівень дорожню інфраструктуру Буковини, адже фінансовий потенціал є! Не вистачає лише ґазди!»

peredplata