Депутати обласної ради поклопотали про фінансування ремонту доріг

Низку депутатських запитів щодо надання фінансової підтримки об’єктам спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст області розглянули та підтримали народні обранці крайового парламенту Буковини під час засідання 29-ї позачергової сесії.

Так, Світлана Фочук звернулася з проханням про виділення коштів для здійснення заміни віконних та дверних блоків Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. О.Кобилянської та вікон і дверей Чернівецької обласної бібліотеки для дітей, Світлана Масловська – про фінансування ремонтно-реставраційних робіт частини будівлі Чернівецької універсальної наукової бібліотеки ім. Михайла Івасюка, Іван Сорочан – про проведення капітального ремонту приміщення денного стаціонару для дітей-інвалідів Магальського дитячого будинку-інтернату, що у Новоселицькому районі, Андрій Маковей – про капітальний ремонт та утеплення фасаду двох житлових корпусів Нижньо-Станівецького психоневрологічного будинку-інтернату, що у Кіцманському районі, повідомляє прес-служба обласної ради.

У свою чергу Степан Мітрік клопотав про виділення коштів на перекриття даху та заміну вікон і зовнішніх дверей Чернівецького академічного обласного театру ляльок, Юрій Гавриляк порушив питання збереження відділення ВАТ «Ощадбанк» у селах Мигово та Велике Вижницького району, Михайло Чорней – питання забезпечення сировиною суб’єктів підприємницької діяльності, які займаються виробництвом паливних брикетів та пелет.

Про надання коштів на облаштування поліцейських станцій у с. Їжівці та смт. Красноїльськ Сторожинецького району йшлося у запиті Василя Любимського, про проведення ремонту на ділянці дороги загального користування місцевого значення О26168 між населеними пунктами Бобівці та Драчинці – в окремому запиті Світлани Фочук.

Інформація взята із сайту: https://www.0372.ua

peredplata