Скільки витратили буковинці на покупку нових авто минулого місяця

Минулого місяця у Чернівцях таобласті зареєстрували 38 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому мала вартість понад $35 тис.

Сума покупок у регіоні минулого місяця перевищила$1,3млн, якщо не враховувати ціни додаткового обладнання. Понад 40% автомобілів, які зареєстрували у Чернівцях, мали ціну $17-35тис. Ще 32% машин – коштували дорожче$35тис. Середня ціна автомобіля склала понад $35 тис,– повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед автомобільних марок найбільшим попитом користувалися машиниToyota, яких придбали 12автомобілів на суму $440 тис. Також популярними були Volkswagenі Kia.Серед моделей бестселерами стали кросоверKiaSportage і ToyotaCorolla.

Для порівняння, у січні 2018 року на Буковині зареєстрували 60 нових автомобілів на суму $1,8 млн. В аналогічний період 2017 року у регіоні придбали 42 авто на суму $1,2 млн.

Загалом, минулого місяцяв Україні зареєстрували 5,2 тис нових авто. Це на 20% менше, ніж у січні минулого року. Сума витрат на нові авто становила $160 млн без врахування вартості додаткового обладнання. Більше всіх нових легковиків у січні купили кияни – понад $75 млн. Найдорожчі авто купували в Одесі – там середня вартість однієї машини у січні склала майже $37 тис.

Інформує прес-служба RST.ua.

джерело – http://rst.ua/

peredplata