Горда! Ти тупий?!

Редакція газети “Час” знову отримала листа і три акти від оператора ГРС (газорозподільної системи) “Чернівцігаз” про якісь оплати за нездісненний розподіл газу. Зараз вони пишуть, що ми щомісяця за розподіл газу їм винні по 204 грн. 96 коп.

Редакція газети “Час” для сліпих, глухих, тупих невігласів від газу ще раз пояснює: вже 2 роки ми не користуємось вашими послугами. Ми не використовуємо газ Росії ще з зими 2018 року. І ми нікому нічого не винні. Тому російські холуї у “Чернівцігазі” знайте своє місце і не чіпайте українську газету “Час”. Бо вона не служила, не служить і не буде служити Росії. На відміну від вас. 

А керівникові АТ “Чернівцігаз” Горді ще раз нагадуємо, що Росія є ворогом України. Тому усі, хто їй служить будуть відповідати за зраду Української держави. Якщо вони не понесуть кару при нашому житті, то наші діти і наші внуки їх покарають.

Якась газова структура під час карантину шле редакції газети “Час” листи поштою. Вона не вказує своєї електронної адреси. А на папері переносить коронавірус. І таким чином продовжує бактеріологічну війну з українським народом. Не маючи їхньої е-пошти ми змушені відповідати через соцмережі. Ми не відаємо чи читає ці листи Горда чи ні. Тому просимо усіх, хто це прочитає, передати Горді “привіт” від “Часу”. І ще раз нагадати: невинних нема. А винні будуть покарані!

Поки що знову пишемо їм листа:

АТ оператору ГРМ

редакції газети “ЧАС”

Ми вже десятки разів повідомляли вам через ЗМІ, соцмережі, що газета “Час” не користується газом з 2018 року. Тому ми не маємо з вами жодних стосунків. І не пишіть нам листи та акти про якусь заборгованість перед газовими компаніями з Росії.

Росія на сьогодні є агресором в Україні, а ваші служби збирають гроші в українців для фінансування агресора та її військ, яких посилають на Донбас і у Крим, де вбивають українських солдатів.

Газета “Час” у черговий раз повідомляє вас, що не матиме жодних стосунків, тим паче фінансових, з газовими структурами доти, поки Росія не забере війська з Донбасу і не поверне Крим Україні.

Петро Кобевко,

редактор газети “Час”

peredplata