В центрі Чернівців чоловік викрав іномарку

Спіробітники Шевченківського відділення поліції швидко відшукали викрадений автомобіль «Mercedes-Benz» та затримали чоловіка, який намагався на ньому втекти. За вказані дії порушнику загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це інформує Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.
 
Вчора, 6-го травня, до Шевченківчького відділення поліції звернувся 28-річний житель Кіцманського району із заявою про те, що невідома особа заволоділа його автомобілем «Mercedes-Benz», який був припаркований на одній із вулиць Чернівців.
 
На місце події було одразу скеровано слідчо-оперативну групу Шевченківського відділення поліції та наряди патрульної поліції. 
 
На одній із вулиць Чернівців правоохоронці зупинили викрадений автомобіль, встановили та затримали особу порушника. Ним виявився 36-річний чернівчанин.  
 
За вказаним фактом слідчі Шевченківського віділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.
 
Правоохоронці затримали крадія у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання ГУНП. Досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.
 
 
 

peredplata