Тролейбусне управління отримало кошти на зарплату, обладнання та ремонт мережі, а водоканал – на  відновлення Прутського водозабору у селі Біла

Комунальне підприємство  «Чернівецьке тролейбусне управління»  отримало з міського бюджету 10 млн.319 тис. гривень на виплату заробітної плати, оплату спожитої електроенергії, придбання  лабораторії та ремонт контактної  мережі. З резервного фонду міського бюджету на відновлення після повені  насосної станції  Прутського водозабору у с. Біла  виділено 6 мільйонів гривень.  За таке рішення з другої спроби  проголосувала 16 липня  міська рада. Про це інформує пресслужба міської ради .

Зокрема, тролейбусне управління отримало 5 926 200 гривень на виплату заробітної плати,  2 493 000 гривень на придбання електровимірювальної пересувної лабораторії, яка дозволяє оперативно виявляти  скриті пошкодження в електромережах,  1 400 000 гривень – на оплату спожитої електроенергії, 500 тисяч гривень – на придбання дроту для ремонту 4,5 км  контактної мережі.

          Окрім того,  комунальний  центр «Турбота»  отримав 348,6 тисяч гривень  на доплату  соцпрацівникам, які надають  послуги  громадянам із зони  ризику у  період епідемії, а управління освіти  – 917,44 тис. грн., з яких 642,0 тис.грн- субвенція з державного бюжету,  – на придбання обладнання для шкільних їдалень.

          Муніципальна  бібліотека  ім.А.Добрянського  отримала 49,4 тис. грн. на  поточний  ремонт каналізаційної мережі.

 

 

peredplata