У жовтні буковинці витратили на нові авто 1,5 млн доларів

Впродовж жовтняу Чернівцяхта областіпридбали 55нових автомобілів на загальну суму1,5 млн доларів США.

Серед брендів найчастіше реєстрували автомобілі Renault. Минулого місяця на Буковиніпридбали 11 таких автомобілів. Також популярними були Toyotaі Kia. Частка цих трьох брендів склала 52% від загальної кількості продажів у регіоні, – йдеться у рейтингу сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішою моделлю був кросоверKiaSportage.Крім нього минулого місяця часто реєстрували RenaultDusterі ToyotaRAV4.

Минулого місяцяу Чернівцях та області зареєстрували 45кросоверів, що складає 82% від загального обсягу авторинку регіону.Частка машин з дизельними силовими агрегатами склала 25%.Щодо цінових сегментів, то 15% – автомобілі вартістю понад 35 тис. доларів США без врахування вартості додаткового обладнання.

Загалом в Україні впродовж жовтня в Україні зареєстрували 8,4 тис. нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 260 млн доларів США. Серед найдорожчих авто, які купували українці минулого місяця – один Rolls-RoyceCullinan, AstonMartin DBX, по одному BentleyFlyingSpur та Continental GT. Також минулого місяця зареєстрували один BMW 8-Series Coupe, чотири Mercedes-Benz AMG-GT 4-Door, сімнадцять Mercedes-BenzG-Class.

Нагадаємо, впродовж січня-вересня поточного року в Чернівцях та області придбали 510 нових автомобілів на загальну суму 15 млн доларів США.

peredplata