Голова Чернівецької ОДА Осачук розширив апарат чиновників до 95

Реєстрові хабарники: Осачук і його люди

Голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук видав розпорядження про структуру апарату обласної державної адміністрації.

Від 7 травня в апараті ОДА працюватимуть 95 людей. Це та структура, яка організовує роботу тільки тих, хто повинен організовувати роботу тих, хто може організовувати роботу тих, хто…

Гадаю, ви зрозуміли, що від тепер є 95 нероб. Вони отримають зарплати від 8000 гривень до 80 000 грн.

У середньому кожен такий «апаратник» щомісяця одержує 10 000 гривень. Це майже 1 млн. У рік цим всім неробам виплачують  12 000 000 гривень. А яка з них користь? Як з цапа молока.

Тільки радників і помічників у губернатора 8 проплачених осіб. Що вони там радять Осачуку? Невідомо. Бо Сергій Дмитрович, кажуть, ніяких порад не слухає й не чує. Інакше б він не ходив обідати до монастиря у Банчени й до пам’ятників на 9, а не на 8 травня.

Цікавим є відділ нагород. Там отримують зарплати 13 осіб. Це люди, які щодня займаються нагородами. Це ж треба так багато докладати сил і ресурсів, аби нагородити один одного за цілковиту бездіяльність…

Принагідно порівнюємо структуру часів Ющенка. Тоді в ОДА працювало 65 осіб. І отримували зарплати у середньому до 1000 гривень.

Найголовніше, тоді хабарників було значно менше. Навіть й не пригадується хоч один. При Осачукові уже десятки хабарних осіб впіймали в ОДА.

А скільки їх, ще не впійманих, ходить коридорами влади?!

 

peredplata