У Чернівецькій області провели аудит: розпочато 6 досудових розслідувань

Аудитори Буковини забезпечили протягом січня-квітня 2021 року відшкодування втрат на суму 8,9 млн грн та отримання економічного ефекту на суму 4,2 млн грн

За результатами проведених протягом січня-квітня 2021 року заходів державного фінансового контролю фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Чернівецькій області виявили порушень, що призвели до втрат матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму понад 1,1 млрд.грн. та втрат внаслідок неефективних управлінських рішень на суму понад 2,3 млрд.грн.

Про це інформує Управління  Західного  офісу Держаудитслужби в Чернівецькій області.

Завдяки проведеній аудиторами роботі забезпечено відшкодування фінансових порушень, що призвели до втрат, із урахуванням порушень, виявлених у попередніх звітних роках, на суму понад 8,9 млн грн.

За результатами проведених 2 державних фінансових аудитів надано 20 пропозицій щодо поліпшення ефективності використання фінансових ресурсів та майна, від впровадження яких з урахуванням пропозицій наданих в минулих періодах досягнуто додаткового результату та відшкодовано втрат на суму 4,2 млн грн.

До правоохоронних органів передано матеріали 10 ревізій та 2 державних фінансових аудитів, за результатами розгляду яких, з урахуванням раніше переданих, розпочато 6 досудових розслідувань. Крім того, матеріали 2 ревізій та 2 аудитів долучено до наявних кримінальних проваджень.

 

 

 

 

 

peredplata