Буковинці зможуть отримати невикористані кошти субсидії до 1 грудня цього року

Громадяни, які отримували житлову субсидію в грошовій безготівковій формі та використали комунальні послуги в опалювальний період 2020 – 2021 роки на суму, меншу ніж розмір призначеної субсидії, на кінець опалювального сезону на їх обліковому записі в АТ «Ощадбанк» залишились невикористані кошті житлової субсидії, які утворились станом на 1 червня. Залишки коштів будуть виплачуватись одержувачам субсидії АТ «Ощадбанк» шляхом перерахування таких коштів на поточні рахунки зазначених осіб, відкриті в АТ «Ощадбанк» до1 грудня 2021 року.
Тим, хто має в АТ «Ощадбанк» відкритий рахунок, кошти надходитимуть впродовж червня – липня поточного року. Якщо рахунок не відкрито, необхідно звернутись для його оформлення в банківську установу. Якщо субсидіант не звернеться за виплатою залишків коштів, 20 грудня вони припинять обліковуватись АТ «Ощадбанк» та протягом двох робочих днів повернуться на рахунок Мінсоцполітики, відкритий в казначействі.
За отриманням інформації з питань виплати зекономленої субсидії рекомендуємо звертатись до відділень АТ «Ощадбанк» або за безкоштовним телефоном «гарячої лінії» АТ «Ощадбанк» (0800210800).
Одночасно звертаємо увагу, що отримувачам житлової субсидії, виплата якої проводилась в грошовій безготівковій формі, для її продовження з 01.05.2021р. необхідно подати нову заяву та декларацію до жовтня 2021р.

peredplata