Племінниця Софії Ротару вийшла заміж і вперше показала чоловіка-спортсмена

Через нещодавнью трагедію в родині співачки молодята відмовилися від пишного святкування

У минулі вихідні співачка Sonya Kay, яка є племінницею Софії Ротару, вийшла заміж. Незабаром після цього молода артистка поділилася цією новиною з підписниками в Інстаграм, де також вперше показала чоловіка-спортсмена.

Обранцем дівчини став хокеїст збірної України Олег Петров, якого вона ретельно приховувала до самого заміжжя. “Емоції переповнювали, мені не вірилося, що це день настав. Тепер чоловік моєї мрії, став моїм чоловіком”, – зазначила співачка.

Торжество відбулося в готелі Fairmont. Судячи з усього, весілля молодята відсвяткували в колі рідних. Була присутня на торжестві і 72-річна Ротару. “Я вдячна родині, Софії Михайлівні, Ауріці Михайлівні, Анастасії Ротару, а також всім і кожному, хто був присутній в цей знаменний день і розділив радість з нами, – додала Sonya Kay. – Я щаслива і нехай це буде назавжди”.

Спочатку співачка та її наречений планували повноцінне весілля з пишною церемонією та гучної вечіркою. На торжество пара збиралася запросити близько ста гостей, але через нещодавню трагедію в родині співачки, молодята вирішили відсвяткувати подію в тісному колі близьких та друзів. В кінці березня Sonya Kay втратила батька.

  • Нагадаємо, батько співачки, чернівецький бізнесмен Сергій Хлябич, помер вранці 24 березня. Першою про смерть родича повідомила українська співачка Софія Ротару.
  • Через два тижні після трагедії Sonya Kay прокоментувала втрату в родині. Співачка опублікувала фото рідну людину, зазначивши, що він був “найкращим татом на світі”.

peredplata